Kazi sluit zich aan

Vanaf vandaag maakt Kazi deel uit van de Cronos groep, een van ’s lands grootste IT en HR dienstverleners. Heuglijk nieuws, want daardoor wordt Kazi ondersteund door een gigantisch netwerk.

Wat betekent dit voor Kazi klanten?

Voor bestaande klanten verandert er in essentie niets. De licenties, abonnementen, toegang tot SaaS portals en API blijven ongewijzigd. Dat betekent concreet dat er geen down time gepland is en alles blijft lopen zoals gebruikelijk. Wat echter wel verandert is dat de ondersteuning voor, tijdens, en na de ingebruikname van Kazi technologie er nu fundamenteel anders zal gaan uitzien. Met meer dan 85 van de beste HR consultants in de markt, wordt Kazi’s dienstenaanbod spectaculair vergroot. De reeds aanwezige HR expertise wordt fors uitgebreid, maar de customer-centric aanpak, met als doel duurzame partnerships op te bouwen, blijft ongewijzigd.

Wat betekent dit voor Kazi?

Onze missie om mismatches op de arbeidsmarkt te vermijden blijft overeind. De Kazi roadmap staat nog steeds in het teken van de mensen in human resources te ondersteunen aan de hand van technologie. Kazi kan zich nu volledig ontpoppen door naast de technologie een uitgebreid aanbod aan diensten te plaatsen. Binnen de Cronos groep komt Kazi terecht in een HR cluster, naast een aantal gerenommeerde bedrijven zoals onder andere HRMC, Humanistix en B-flow. De gecombineerde expertise in human resources neemt zo plots enorme proporties aan. Talloze experts, met jarenlange ervaring in domeinen zoals onder andere: integraties, rekrutering, staffing, procesoptimalisatie… kunnen Kazi klanten nu ondersteunen. Bij uitstek, de ultieme constellatie voor Kazi om in te vertoeven.

https://p192.p3.n0.cdn.getcloudapp.com/items/P8uGj4v2/6e5737c9-a9f1-4c14-9d6e-e2fce259ccfd.jpg?v=4c1bc2b5520b3fc12476e6873b7a60e5
Van links naar rechts: Luc Langeraert (Managing partner & HR Director bij Humanistix), Lenny Benaïcha (CGO bij Kazi), Jürgen Errijgers (Managing partner bij HRMC), Nikolaas Bellens (CEO bij Kazi) © Nisran Azouaghe

Dankbaarheid troef

Uitdrukkelijke – en speciale dankbetuigingen aan onze Kazi klanten. Bedrijven en partners van het eerste uur, gekenmerkt door dezelfde ambitie om talent centraal te stellen, willen we graag hartelijk danken voor het vertrouwen. Dankzij deze vooruitstrevende pioniers kan Kazi verder timmeren aan een toekomst waar talenten in aanraking kunnen komen met jobs op basis van wat ze willen en wat hun job inhoudelijke – en teamrol-verwachtingen zijn.

Kazi blijft zich inspannen om mismatches op de arbeidsmarkt te vermijden. De arbeidsmarkt van morgen gaat immers niet enkel over wat mensen kunnen, maar ook over wat mensen willen.

Over Cronos

De Cronos Groep is een uitgesproken voorbeeld van innovatief ondernemerschap. Opgericht in 1991 en geëvolueerd van een éénmansbedrijf naar een grotere groep met 7000 medewerkers, €768 miljoen geconsolideerde omzet in 2019 en 5000 klanten in de Benelux.