Verwachtingen aligneren in deze uitdagende periode

We zijn onder de indruk van hoe verwachtingen worden afgestemd op enorme, wellicht ongeziene schaal, door communicatie van overheden met burgers, alsook bedrijven en organisaties met hun werknemers en klanten.

Indien u, of iemand in u buurt (reeds) besmet raakte met het Coronavirus wil ik u, en iedereen die ervan afziet, een zo spoedig mogelijk herstel wensen. Het zien van de inzet van talloze mensen die zich inspannen voor ons allemaal op de frontlinie, stemt me uitermate nederig. Medische- en zorgprofessionals en vrijwilligers. Apothekers en winkeluitbaters, hun personeel en kassiers(ters), politiediensten… Om er maar enkele te noemen. Dank jullie wel.

In een poging u een sprankeltje gemoedsrust te kunnen bezorgen, wil ik u laten weten dat we er absoluut alles aan doen om jullie van dienst te kunnen zijn in deze rare periode. We werken nu volledig van thuis uit. Tegelijk erkennen we onze luxepositie in die zin dat we dit als technologisch bedrijf snel kunnen doen, terwijl het mogelijk voor andere bedrijven minder voor de hand liggend is.

We willen u graag ondersteunen, daar waar mogelijk. Klanten die hun noden en behoeften zien veranderen met betrekking tot rekruteren en coachen, als gevolg van het Coronavirus, zullen niet extra aangerekend worden voor extra gebruik dat de grenzen van hun abonnement overschrijdt. Daarbovenop, zullen we virtuele sessies organiseren, individueel of in groep, om bij te staan in zake rekruteren of coachen vanop afstand.

Ik wil graag nogmaals benadrukken in welke mate we onder de indruk zijn van de intelligentie en creativiteit die aan de dag wordt gelegd in deze crisis. Als u denkt dat we u, of iemand die u kent, kunnen helpen met Kazi, gelieve niet te aarzelen en een mail te sturen naar support@kazi.be

Tot slot, van mens tot mens, wees veilig, blijf gezond. Volg de richtlijnen van onze overheden en bevoegde instanties, en heb vertrouwen in de wetenschap. Beperk uw sociale contacten tot het absolute minimum, blijf bewegen en indien de situatie het toestaat, probeer een paar zonnestralen op te vangen.

Bedankt. 

Vriendelijke groeten,

Lenny Benaïcha | Kazi